About Us

Welkom bij FrieslandCampina Ingredients

Wij zijn een leider op het gebied van eiwitten en prebiotica en spelen in op de groeiende behoefte aan innovatieve voedingsoplossingen op het gebied van gezondheid en welzijn.

Deze video’s laten je meer zien over waar we voor staan en geven je een kijkje in ons innovatiecentrum, onze fabriek en onze boerderij. Het is mogelijk om de hele video te bekijken of direct naar één van de losse onderdelen te gaan.

 

We streven ernaar onze klanten de juiste ingrediënten te leveren, zodat zij uiterst voedzame, duurzame toepassingen kunnen maken voor consumenten met speciale dieetwensen, zodat zij uiteindelijk altijd het meeste uit het leven kunnen halen. We zijn eigendom van een coöperatie van melkveehouders, samenwerking zit in ons DNA. Onze experts werken samen met onze klanten en partners om samen uiterst voedzame, doeltreffende en duurzame oplossingen te ontwikkelen voor kinder-, sport-, medische voeding en voeding voor een actieve levensstijl. En om deze producten snel en met meer impact op de markt te brengen.

Consument

 

Boerderij

 

Fabriek

 

Innovation Centre

 

"*" indicates required fields

Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Hidden
Would you like to stay informed with relevant updates and insights?*

FrieslandCampina processes your data in line with its privacy policy.

Please wait, the form is being loaded...